Indhent tilbud

Det vil glæde os at give tilbud på netop din opgave. Klik herunder og udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud inden 24 timer.

Indhent tilbud

SPRØJTEMALING AF ARNE JACOBSEN MYRE STOL

Hos House Of Paint sprøjtemaler og lakerer vi Arne Jacobsen stole. Vi har stor erfaring hvad end det er Arne Jacobsen 7’er som skal omlakeres eller det er myren. Du kan altid følge med på vores Facebook side, hvor du kan se visuelle billeder fra vores hverdag og de opgaver som vi udfører hver eneste dag. Heribland sprøjtemaling og lakering af Arne Jacobsen stole. 

FARVE MULIGHEDER

Hvad end du ønsker en special farve på dine gamle stole eller du vil have de originale farver heraf. Hvid, Sort, Nine grey, Chocolate milk brown, Egyptian yellow, Chevalier orange, Evren purple, Altstadt rose, Opium red, Trieste blue, Ai blue eller Hüzün green – så kan vi klare den. Fritz Hansen lakerer nemlig i NCS farver, hvilket betyder at vi kan matche alle disse farver, du kan se deres mange farver her

VI HENTER & BRINGER I HELE DANMARK

Vi afhenter selv på Sjælland og Øerne, prisen er 250 kroner per vej. Øvrige Danmark, Fyn & Jylland afhenter og sender vi med anderkendt møbeltransport, hvilket betyder at dine møbler bliver behandlet med respekt og ikke bliver båndsorteret. Priserne ligger her på omkring 800 kroner, da de afhentes/afsendes på palle.

PRIS PÅ LAKERING AF ARNE JACOBSEN STOLE

Lakering af Arne Jacobsen spisebordsstole – Vi sender altid et skriftligt tilbud på din opgave inden for 12 timer. Derfor beder vi dig indhente et tilbud via. vores formular – klik her

HVORFOR VÆLGE OS

Med mere end 30 år i branchen, har vi en indgående forståelse for hvordan du forventer slutresultatet er på dine møbler. Vi har specialiseret os i lakering af møbler og laver ikke andet.

  • Autoriseret Montana Refurbisher
  • Originale Montana farver
  • Specialiseret i renovering og omlakering af Montana, Arne Jacobsen, Nanna Ditzel mf.
  • +30 års branche erfaring

INDHENT ET TILBUD

Lad os give et skriftligt tilbud på din opgave. Benyt formularen, ved at klikke på knappen herunder. 

INDHENT TILBUD

TIDLIGERE ARNE JACOBSEN PROJEKTER

 

Information om lakering af Arne Jacobsen stole. 

Arne Jacobsen skalstole er lavet af krydsfiner. Det betyder at når du sidder på en formbøjet finer stol, giver den sig op til 6 mm. Denne bevægelse åbner og lukker for træet. Når dine stole lakeres med en hård lak vil disse revner hurtigt kunne slå op igennem den nye maling. Vi anbefaler derfor ikke at lakerer stole fra før 1982, der findes dog også risiko for at stole efter nævnte årstal har revner i fineren.

© Copyright 2019 House Of Paint - Zacho House | Industrivej 11 | 4683 Rønnede | info@houseofpaint.dk