Indhent tilbud

Det vil glæde os at give tilbud på netop din opgave. Klik herunder og udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud inden 24 timer.

Indhent tilbud

LAKERING AF MONTANA REOLER

Hos House Of Paint er vi specialiseret i lakering- og renovering af Montana. Vi er autoriseret Montana refurbisher, derfor anvender vi kun originale Montana farver i vores arbejde.

Hos os handler det ikke kun om at være billigst, det handler om at du får et stykke kvalitetsarbejde, udført af fagkyndige medarbejdere. Derfor kan du altid forvente at få et møbel tilbage, som lever op til dine forventninger.

 

VI HENTER & BRINGER I HELE DANMARK

Vi henter og bringer dine møbler på Sjælland selv, til faste lave priser 300 kr pr vej. Derfor er din placering ikke en udfordring for os. Varerne hentes- og leveres hjemme hos dig. 

PRISER PÅ MONTANA LAKERING

Vi har Danmarks bedste priser, når det handler om lakering af Montana i originale farver. Enkelt kasse fra 1095 kr. Alle priser er inklusiv original Montana farve direkte fra Montana. Derfor kan vi ramme farver 100%, hvis du ønsker at supplere dine gamle reoler med ny indkøbte.

Ønsker du nye greb, udtræk mv. Kan originale Montana reservedele også tilkøbes.

HVORFOR VÆLGE OS

Med mere end 30 år i branchen, har vi en indgående forståelse for hvordan du forventer slutresultatet er på dine møbler. Vi har specialiseret os i lakering af møbler og laver ikke andet.

  • Autoriseret Montana Refurbisher
  • Originale Montana farver
  • Specialiseret i renovering og omlakering af Montana
  • +30 års branche erfaring

SE VORES TIDLIGERE MONTANA PROJEKTER

Gå på opdagelse i et udpluk af vores tidligere udførte Montana arbejde.

SE VORES MONTANA ARBEJDE HER

Vi har mange års erfaring i lakering af Montana reoler. Hvert år renoverer og lakerer vi mere end 1000 moduler, det gør os til en af markedet absolut stærkeste i vores felt af Montana lakering. Vi er autoriseret Montana refurbisher, det betyder at vi også lakerer med originale farver, så du kan matche dine nuværende reoler op med nye brugte moduler. 

Du kan læse mere om Montana’s historie her

© Copyright 2019 House Of Paint - Zacho House | Industrivej 11 | 4683 Rønnede | info@houseofpaint.dk